Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utresa Trelleborg-Travemünde

kom kvällar klicka
mina ögonlock

kasta käglan
släcka slut

behöriga avstånd
ingen bländar extraljus

den ullvåta räven
som rullar i renen

nynna nätters
dunkla diesel

färjar ut




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 118 gånger
Publicerad 2006-09-27 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga