Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingentings konstans


studie




att genomleva



-den inre processen

behöver

yttre kriterier-

(för envar olika)



stärker




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-09-27 21:46



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Väl valda och välsmakande ord! När dessutom budskapet är tydligt och skönt förankrat i dem blir det till en härlig helhet!
2006-09-29

  Bodil Sandberg VIP
En studie i ...(rött ..nääää)kriterier...jajamensan...bra studerat!
2006-09-28

    HiFi
samspelt dikt om samspel... snyggt jobbat
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga