Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och ingen

Ensam med bara regnet som sin vän.
Hon visste att dem hemska ärren inte var till någon hjälp
så tyckte hon att dem var vackra
hon tyckte om dem på ett konstigt sätt
det var ju en del av henne nu
en del av hennes liv



Jag överlever




Fri vers av Frida
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:12



Bookmark and Share


    Smålandspåg
Vackert skrivet. Kämpa på!!
2006-09-28

  Jessica Ewa
Text som inger hopp. Ta hand om dig.
// Jessica Ewa
2006-09-28

    Camillaa
fint, känner igen mig så mkt
otroligt bra skrivet
/ C *
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Frida