Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag lever jag


Och imorgon också!
Varför inte fira livet
och hylla skapelsen
som den är
Varje dag




Fri vers av Smålandspåg
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:39



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Yesssssssssss...där satt den!!!!
2007-02-28

    Lillis
Härligt livsbejakande!!
2006-12-07

  W.Riter
Så ska det låta, vi firar för att vi får vara med om det här äventyret...Livet.:-)
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg