Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enbart några bokstäver...

 

 

 

ett ord

 

 

 

 

 

ett

 

 

 

enda

 

 

 

 

 

ord

 

 

 

 

 ***

 

 

och hela världen bytte riktning

hela stjärnhimmeln föll samman

och grunden suddades ut

mina andetag

blev tårar

kvävd av sorgen

ett helvete

passerat

det var 

 

slut




Fri vers av alx
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-09-29 01:21



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow man tappar andan av den plötsliga intensiten i slut stycket, verkligen bra!
2006-09-29

  adina
ska det vara ända. eller ska det vara enda?
jag menar, ända är ju rumpa liksom. ett rumpa ord.
hmm. passar inte riktigt lika bra. =)
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx