Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstulna ögonblick


I viskningar
Bakom stängda dörrar
Mellan skuggorna
Finns det plats
För oss
Att andas

I stulna ögonblick
Dolt från omvärlden
I lönndom
Finns det plats
För oss
Att älska




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-09-29 03:53



Bookmark and Share


    jäntan
Fint skrivet!!!

Andra dikten jag läser av dig nu och jag gillar ditt sätt att uttrycka dig!

Att andas och att älska är kanske samma sak... eller...?¿
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP