Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvända


Jag förlorade mig
För att finna
Jag förirrade mig
För att hitta hem
Jag flydde
För att återvända
Och jag dog
För att leva




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-09-29 03:58



Bookmark and Share


    jäntan
Fint skrivet!!! Tänkvärt!

Tänker osökt på att "den som aldrig går fel, finner heller aldrig nya vägar"!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP