Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borderline

Ser du mig stå där
I ett svart tomt vakuum
Ett liv utan känslor
Endast med kaos och smärta
Försöker sträcka ut min hand till dig
För att inte gå under

Ser du mig stå där framför dig?

Om natten
När du tryggt sover i din säng
Så försöker jag överleva
Försöker få ur mig all kaos och smärta
Som finns i mig
För att kunna överleva

Ser du mig i denna förtvivlan om natten?

Skriker i smärta
Slåss med mitt kaos
Faller ner i denna svart tomhetens avgrund
Där evigheten är så lockande
Att släppa greppet om hoppet
Bli ett med evighet

Ser du mig där i tomhetens svarta avgrund?

Skadar mig
För att lätta på denna smärta i mig
För att få den att försvinna
För få bort kaoset som finns i mig
För att överleva

Förstår du mig ?

Ser dig leva
Ser dig sova om natten
Ser dig

Men ser du mig?




Fri vers av Annica_N
Läst 1189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-09-29 11:26



Bookmark and Share


  Densen VIP
Känner otroligt starkt igen mej i denna text;) Tack Fina!
2014-04-05

  lodjuret/seglare VIP
4+ 4*
2006-12-12

  rebster
Jepp, så är det, målande uttryckt.
2006-11-21

  darque
Så bra beskrivet hur det är att leva i vacum och svart sorg. Jättebra.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N