Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det blir lättare att andas så


Jag räknar livet i sekunder


Dina ord gjorde mig
flygfärdig en gång

men jag är vingklippt nu

för det är svårt
att drömma ensam





Övriga genrer av Jewel_x
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-09-29 11:51



Bookmark and Share


  Propella
Trots att den här texten är liten, är den storslagen. Till och med titeln är en del i en helhet. Vansinnigt bra.
2006-10-02

  loren
få ord som skapar så mycket...... bra
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x