Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen


Våra minnen
är inte längre något jag använder
för att plåga mig själv

De kastar inte längre omkull mig på golvet
en grå tisdagseftermiddag

Och jag önskar nästan aldrig
att jag hade en deleteknapp
i hjärtat

För när jag snubblar över ett av dem
kan jag inte låta bli att le




Fri vers av Sara Se
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-09-29 23:45



Bookmark and Share


  Nära
av tid kan sorg förändras till erfarenhet vi ler åt.
jag känner igen mej i dina ord. Du skriver så målande!
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se