Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet, vi vet....

Du går fram som en främling genom livet.
Vi dina närmaste älskar dig.
Vi frågar varandra för att få ett svar,
som vi egentligen inte vill ha.
Du vet, vi vet att vi måste skiljas.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 908 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-30 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP