Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hänger inte ihop med förra. men jag tyckte namnet passade


Blå, som solen II

blå som solen
röd som himlen

eller hur var det nu igen




Fri vers av fannen
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-30 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum