Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kokos ser nästan ut som mjäll men smaka så känner du skilladen

River lite lätt
med naglarna mot min hud
Tror inte att jag
kommer hitta något,
men det kan vara kul att prova

Hittade ditt
hjärta i min hårbåtten en gång
Du hade det i handen
och la det där
I tretton dagar,
tretton futtiga dagar
fick det stanna där
Sen kom du och hämtade det
Det var visst någon
het trummis du hade träffat

Men jag ska inte klaga,
jag fick ju ha det ett tag,
tyckte du
Så jag klagade inte

Men så klart
brydde jag mig
Jag brydde mig

jävla
mycket

Mig kan man krossa
Mig kan man lura
För jag är ju ändå ingen
Kan kanske vara ett bra
one-night-stand någon gång





Men bara så ni vet,
så har även djur känslor.




Fri vers av verkligen
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-10-01 19:41



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
Det här var bra. Det är verkligen mig i en nöt just nu. Verkligen. Detta handlar om det jag känner, och det var väldigt bra beskvrivet
2007-02-08

  fannen
oj
jag gråter.
eller innombords i alla fall.
2006-12-12

  livet
jag kan inte låta bli att le åt titeln. haha, den är liksom ironisk eller typ kaxig.. eller jag vet inte.

början är bäst i hela texten tror jag.

fast, jag kan inte låta bli att tycka att du ska ta bort punkterna.. men det var brabra men jag stannar liksom upp pga punkterna.
but if you like them..!
2006-10-01

    Mortalis
Njuter.
Vilken riktigt kanon bra dikt. Detta är poesi min vän. Mums.
2006-10-01

  Paraply
åh, lilla du

tempot funkar fint
jag älskar titeln
och det här slutet var jättegoodie

de tre första raderna i stycket som du la till
är ju ganska raka
och blir en aning vanliga
men sen så spelar det ingen roll
för det fångas ändå upp av de två följande

att det står "djur" i stället för "jag" eller något annat gillar jag
vet inte varför riktigt, men det passade på nåt sätt, det var väl därför du skrev så antar jag :P

kort sagt: GILLAR, mkt.

och lite ickekonstruktivt: du är inte alls ingen. jag ska inte tjata. men så är det, och jag måste säga det.
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen