Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten sång till tröst för ensamma sinnen


kom hem igen nu lilla vän

(sjungs till melodin Ack värmeland du skööna)

Kom hem kom hem nu lilla vän
Kom hem kom hem igen
Kom hem kom hem till oss igen
Kom hem kom hem min vän

Kom hem kom hem nu lilla vän
Kom hem kom hem igen
Var ej ute i mörkret där
Nej, kom hem till oss igen

Kom hem kom hem nu lilla vän
Kom hem kom hem igen
Du är ju oss allt för kär
Kom sams till oss igen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-10-01 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP