Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon.

Det är tidig morgon
Dagen gryr
Väntan börjar komma fram
Väntan inför dagen
Väntan inför allt som kommer hända
För det vet vi ju inte
Vad som kommer hända
Det blir som en present varje dag
En överaskning
Något nytt
Något man hoppas kommer bli bra
Att det inte blir en dålig dag utan en bra
Att man finner något
Kärlek, Lycka, Frihet
Man tar det åt sig
Man mår bra

På morgonen väntar något
Man hoppas det blir bra
Oftast blir det bra
Om man gör det till det




Övriga genrer av Carl
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-10-02 07:46



Bookmark and Share


  Freya
Jo du.
du skriver alltid sannigen.
gillar!
men är den inte lite lång för att vara en haiku?
det "ska" ju vara ca 14 stavelser..
men jag vet inte så bra. =/
jag tycker iaf att du skriver bra!!

.
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl