Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rak kärleksdikt


Gryning

Gryning

 

Ditt ansikte är den gryning

jag vill se när jag vaknar

 

När dina ögon öppnas

går solen upp i den värld där jag är

 

Från en natt av mörker

är det dig som jag saknar

 

Och då jag möter din blick

finns också jag åter till

 

Då låter jag min hand din kind sakta smeka

och gläds åt en uppstånden dag




Fri vers av Mats VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-10-02 12:55



Bookmark and Share


    Toro
Ska ge dig den kritik jag en gång: släpp in lite luft, några mellanrum mellan raderna och jag tror intrycken förstärks ytterligare...
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP