Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springpojke?Sluta spring!


När dina händer är tomma passar man

När du har satt på dig ett par skor ,är det för långt att springa.

Börja knyta skorna med de tomma händerna så kanske du slipper att springa.




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-10-02 13:15



Bookmark and Share


  Propella
Den här satte verkligen igång tankebanorna på mig! Bra bra bra!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka