Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppen av salt

träffar sista sidan

 

smala fingrar, från liten hand;

gnuggar ut mascaran

 

hon slår igen boken,

 

blöt nos snörvlar

 

boken om daniel

 

försöker återhämta sig men andetagen haltar..

 

smärtan i fötterna

knipet i magen

hon var inte den enda som kände sig tagen

 

boken om daniel

ligger i knät

hon var inte heller den enda som grät

 

tankar suddas ut för var minut;

 

det där knipet i magen

varför hoppa han denna dagen

varför ta sitt liv

varför denna kniv

varför inga ord

varför detta mord

varför varför varför..

varför

v a r f ö r

v  a  r  f  ö  r 

v         r            f

      a                          r




Fri vers av längesendan
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-10-02 14:05



Bookmark and Share


  Smultris
Älskar just "boken om daniel"

de orden fyller mig med nån slags konstig nostalgi, jag vet inte varför.



Rimmen känns helt ok och dessa 2 stycken är riktigt sköna att läsa :

smärtan i fötterna

knipet i magen

hon var inte den enda som kände sig tagen



boken om daniel

ligger i knät

hon var inte heller den enda som grät

2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

längesendan