Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunchrast.

Du kom fram till mig.
Jag minns fortfarande din blick.

Jag hade lunchrast och åt på min macka.
Då du kom fram och frågade vart toaletten låg.

Du såg in i mina ögon och log med ett varmt leénde.
Jag fastnade direkt för ditt blonda ruffsiga hår.

Dina vita vackra tänder,
och din varma blick.

\" Upp för trappan och sedan till vänster.\"
svarade jag och fortsatte att äta.

Du log mot mig,
och gick sedan iväg.

Jag kunde itne släppa din blick.
Jag kunde inte sluta tänka på att du just varit så nära mig.

Jag svalde min tugga.
och tog en klunk av mitt kalla vatten.

sedan kom du tillbaka igen.
du tittade på mig med samma blick.

jag förstod inte vad du ville mig först.
så jag frågade om du hittat rätt.

\" hehe ja, upp för trappan och till vänster\"
var det du svarade.

\" hehe ja precis.\"
svarade jag åter.

vi delade ett ögonblick.
vi delade ett skratt.

våra blickar möttes.
Och jag log mot dej glatt.

Det som skulle tagit mindre än en sekund.
kändes som en evighet.

Och just i denna stund.
Var du det vackraste jag vet.





Fri vers av Linda^^
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-10-02 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^