Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sover som blommor på hösten, det var då vi älskade varann, som nu ungefär. Jag minns när du sluta

Minns du när vi började knarka
kärlek, det var förra hösten.

Minns du när du sa att vi alltid skulle älska varann?

Visst har du mörker i dig

Du är som jag

Visst slog du sönder din själ
den natten du inte kunde bli mätt längre.

Jag kommer aldrig mer vara som du.

Suckande blommor vissnar vid dina fötter.

Minns du förra vintern?
Då jag älskade dig?

Känner du längtan efter att äga min kropp?
Ingenting finns längre.

Jag minns när jag tog med ditt hjärta
till syslöjden för att sy ihop hålen som jag hade klippt.

Minns du när du sa att jag var den enda som kunde släcka
din eviga törst?

Minns du när vinet vi drack var blod
Ur ditt hjärta

Vi hoppade ner för dödens berg
Men vi dog inte

Så närhet betyder något för dig
Jag som trodde du hade glömt

Så sover blommorna än en gång
Du väcker dem inte till liv mer.

Jag har alltid varit din
För att jag vill ha dig

Sommaren stiter sönder din kropp.
Du är röd, som månen inatt,
den lyser upp din själ.

Blommorna går sönder, du ser de inte.

Du ska inte tro, vi kommer aldrig bli gudar.
Jag älskar dig, men du ska fan inte tro att det är ditt fel!




Övriga genrer av Samndra
Läst 691 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-02 20:23



Bookmark and Share


  Mats VIP
Den kärleken, den kärleken
Gillar mycket en strof
\"Sommaren stiter sönder din kropp.
Du är röd, som månen inatt,
den lyser upp din själ.\"
Väldigt poetiskt Bra!
2007-08-07

    _Jenny_
Jätte-bra! Jag älskar den! Jag känner lite sorg.
Och så tycker jag meningen om vinet som var blod var lite hemsk.
Men det är poesi och jag gillar det verkligen!=)
Jenny
2007-01-21

    I.d
Åh vilken fin ;) Verkligen
2006-11-12

    Påtagligapetra
Vilken bra!
älskar rubriken
2006-11-03

  Emilia Berg
Du har verkligen komponerat det vackert med inre känslor och ord.
KRAM
2006-10-08

  prinscess VIP
känner hur sorgen bildas i denna text
hur kärleken kan förändra en människa
och förtära den inuti
att det gör ont i själen
jag tolkar den så här
det är kanske inte så det var ment med den
men ändå ser jag även en gnutta hopp
att du älskar denne person väldigt mycket
hur som helst vackert skrivet
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra