Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnan i ögat

vaknade med en stjärna i ögat

och bilden av en kaninbur

öppnade ögonens lock

det var mörkt

hundens öppna gap en decimeter i från

det var nervöst

skeden du ätit med blänkte på pallen

det var svek

rutiga skuggor av gardinen som började synas

det var en bur

låg där

i morgon ska jag ut

det glimmade till från svarta himlen

långt i från, en stjärna




Fri vers av vissla
Läst 614 gånger
Publicerad 2007-11-30 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla