Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man har skrivit detta i sin dagbok - du får läsa om du vill....


Brev i evigheten

Prolog

Jag fiskade upp ett antal brev ur mig.
Skrev ned dem efter hand i en oordnad ordning till dig.
Jag viste inte att det var till dig jag skrev.
Jag älskar dig – för evigt!
Det vet jag.

Vad är kärlek, vad är ondska?
Varför är jag en ond man?
Jag älskar dig – för evigt!




Fri vers av Lars Eriksson
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-10-02 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Eriksson
Lars Eriksson