Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kardemumma

 

Idag är en sån där dag som kardemumman inte

riktigt fastnar utan den lägger sig

vid sidan om hur jag än knådar

 

Utanför regnar hösten och alla färgerna

återkommer som de alltid gjort

fast jag ändå längtar våren mer

 

Om bara en liten tid färgas allting vitt ju

och det vita är kallt och frostigt

kan jag få kardemumman att fastna genom

 

acceptans?

 

 




Fri vers av Andasin
Läst 922 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-03 08:50



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Vilken sanslöst härlig kardemummadikt..så envetet den lägger sig bredvid...och jag kan riktigt se alltihop framför mig..ja och tycker nog att jag kan känna igen mig själv också..stå där..för jag bakar rätt vad det är..med môe kardemumma kan jag säga..och tittar...ut genom fönstret medans..på väder och vind - applåder för känslan!!!!
2007-12-20

  Christian_H
Fantastiskt bra, målande beskrivet.
Fastnade särskilt för delen "Utanför regnar hösten".
2006-10-03

  Queen_of_Rain
Wow.. riktigt bra! Ditt bildspråk känns riktigt genomtänkt och innovativt!!!
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin