Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skosnören växer inte i rabatter, och det gör inte spagetti heller.


Man kan inte köpa fågelholkar på ICA

Man kan träffa sina idoler, man kan till och med ge dem en kram
Pryamiderna är ett äkta underverk
Månen har man redan gått på
och kloning är inget nytt
Men man kan inte köpa fågelholkar på ICA

Jesus har gått på vatten
och fått vatten att bli till vin
Humlor kan flyga
ibland får man sluta tidigare
men man kan inte köpa fågelholkar på ICA




Övriga genrer av Delora
Läst 632 gånger
Publicerad 2006-10-12 11:34



Bookmark and Share


  Agnes
Här har vi ett riktigt samhällsproblem!
*ha ha*... urkul text! Fyndigt av dig att dra de där absurda, och i jämförelse abnorma, motsatserna. Snyggt virkat!
2007-07-05

  andreawolf
haha. dumma ica.
2007-01-16

  Hildegun Relefors
Skönt är det, men man kan ju köpa 32 olika tandkrämstuber! Roligt tänkt, rak dikt av dig!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora