Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbilder


Ditt ansiktes konturer finns på mina fingertoppar.

Jag knyter nävarna i min ensamhet

och känner hur vacker du är.




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-03 13:29



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Ah! Jag känner denna
i hela mig! Wow..
Finurligt fin!
2008-08-07

  Helene Månsson
den är så underbar! /Helene
2006-10-05

  Ylvavirvla
Starka ord
Bra skrivet, känslan och bilden som målas...

...är smärtsam
2006-10-03

  Hans w-art Westlund VIP
snygg vändning
2006-10-03

  W.Riter
*ler* Vet inte om jag skulle vilja vara ansiktet som du mosar mellan fingrarna... Kul text i alla fall.:-)
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina