Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visshetens dag



Gigantiska prunkande blommor

exploderade ut i blomning

så snabbt,

men bara en dag det året.

Den dagen

då hon satt i sin trädgård

och visste att hon blivit galen.



/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-10-03 13:33



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
skönt spacad
gillar den
2006-10-03

  Nära
Åh vilken stark dikt.
Du e suverän.
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina