Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö lite


Man kan dö på många sätt.

Ibland tror man att man skall dö.

Men man dör inte.

Inte på riktigt,

bara inombords

där tilliten finns.

Där den vilsna själen bor.

Där har jag varit nära att dö.

Men jag lever än.




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 594 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-09 18:31



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Väl beskrivit !
Ja en liten men nog så smärtsam död ändå.
2006-10-10

  Nära
Ja tänk att man kan ge upp sej själv så ...att man kan låta sej påverkas av andras handlingar så att man e på väg att ge upp sej själv.......
Att man håller sej själv lågt för att någon annan inte respekterade och visade mej mitt värde.
Ge aldrig upp....jag behöver läsa vad du skriver.
2006-10-09

  Nära
De här orden var starka för mej. Bra beskrivet.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina