Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terroristhot?

jaha,
det va bara Al Qaida.




Övriga genrer av fannen
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-10-03 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum