Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte riktigt varför

Jag får rysningar
av bladlöss

-Hur gammal är du egentligen?
3 ochetthalvt

Nu vill jag hem!




Fri vers av fannen
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-10-03 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum