Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus är bara en sagofigur alltså ingen att ge allt ditt hopp till.

Letar du efter en
äkta död?
Eller kanske en
flygande kärlek?
Jag är inte Jesus
but I can cure
your heartache
.

Min hand läker
kanske inte sår,
men jag kan nog
bota dina själ.

Du vet
andra tuggan av
ondskansfrukt
smakar aldrig lika gott
som den första.

Så krossa mig.
Det kommer kännas bra
i ditt pannben.
Hugg mig med dina rakblad,
slå mig med med ett
järnrör av förolämpningar.
Spika upp mig på korset

Allt för dig min vän,


allt för dig.




Fri vers av verkligen
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-10-03 16:53



Bookmark and Share


    Morbide
oj väldigt bra
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen