Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger du?


Jag vet inte längre om du talar sanning.

Du ljuger så ofta för att vara trevlig,

Och du har blivit så bra på det,

Att jag inte längre kan lista ut vad som är sant.




Bunden vers (Haiku) av Klick_
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-10-04 21:23



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Oh, ja, även på att ljuga kan man träna sig fram... slutligen ljuger man för sig själv och allting blir ett spel... huvudpersonen kan alltid bli uppsagd;)
2006-11-13

  arbetaren
HU!
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Klick_