Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så känner jag


Oktoberkyla är inte vackert



Frisk hård vind
mot rödrosiga kinder?
Jag bara fryser

kryper in i värmen
men det är kallt

Ingen kyla
som kan
botas av grädde och varm choklad

-Gräv djupare
Säger de på tv
Men om man gräver djupare
kommer man ju ut på andra sidan
Där är det lika kallt som i
mitten
med sina
hårda
friska
vindar

Röda löv
värmer inte
Även om folk kanske tror det

friskt
eller hårt
frächt
eller kallt


Oktoberkyla är inte vackert
Jag bara fryser




Fri vers av fannen
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-10-04 20:52



Bookmark and Share


    Vildrosen
Kan vara svårt att gräva djupt ibland men din dikt berättar en fin höstberättelse.. Vackert skrivet
2006-11-14

  Jer
Denna var gullig... och kan hålla med lite grand.

När jag bodde i Götet o jobbar på GP, den ruskiga blaskiga blåsiga kalla höstväder... usch, finns inget sämre... kändes det som!

Men just nu då... ahhh! Det är ju en fin höst utanför min fönster rutan!
2006-10-17

  Paraply
åh fannen, *guldgumman*, du skriver så underbart och målande, kom hit så kan jag värma dig.
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum