Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig inte åt mitt öde

som du ser på mig
förstår jag att det är över


som du ler mot mig
förstår jag det finns någon annan


som du säger hejdå till mig
känner jag mitt hjärta slutar slå

ändå vill jag hindra dig
ja ... faktiskt
hindra dig från att gå




Fri vers av Gabrielle
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-10-04 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle