Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan fyra ögon

Det är något
med hur min katt ser på mig
när vi är ensamma

Han med de ovalformade ögonen
som berättar
att han vet alla mina hemligheter

Han med den arroganta pälsen
som är lenast på magen
och som aldrig kommer
när man ropar
men som alltid tröstar
när första tåren faller


Jag sörjer ofta i hans päls
livet blir lite mjukare då




Fri vers av Jewel_x
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-10-05 12:18



Bookmark and Share


    rainbow
ohh.. så söt ^^ jag håller fast vid att katter är bäst. och du har rätt, livet blir så mycket mjukare..
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x