Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svallhäxan



Tittar på kroppen som inte vill vara vacker mer.

Tänker att nu finns jag inte mer,

har jag bara detta att erbjuda kan jag dö.

Som en tablettstinn,

vattenansamlande svallhäxa

som bara vill läka själens hål,

tvingas jag vända synen inåt

och fånga djupet i mej själv.

Som jag fortfarande har kvar.




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 556 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-05 15:31



Bookmark and Share


  stannar kvar
bra skrivet. framför allt öpppningsraderna =)
2006-10-09

    Bim
Jamän då så,-då finns det gott hopp.Hälsn.Bim
2006-10-06

  Nära
Fint beskrivet...fånga djupet i dej själv, som du fortfarande har kvar.
Ja det har du verkligen
2006-10-05

  Teresia Ridell
Du fångar det vackraste i djupet av dig själv, och visar oss andra.
Med det som strålar är du alltid vacker.
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina