Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lisa



hjärtar


Christian


brukade


vi säga


då dagarna var som vackrast




Fri vers av Christian_H
Läst 827 gånger
Publicerad 2006-10-06 00:00



Bookmark and Share


  Vildaste
Ja fin,
det var väl på den tiden vuxenlivet och ansvar, handling inte fanns/vilda
2006-10-07

  Lilla_Lala
Åh, vad fin! Lite sorgsen i undertonen, men vacker...
2006-10-06

    Erika H
snyggt....
du leker med ord
verkar så lätt
erika
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H