Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg för steg

Börjar sakta sakta
långsamt krypande
får använda all kraft
för att dra mig framåt
min kropp ligger platt
livlös men varm
rykande färsk
från moderlivet

Än är jag kopplad till dig

Börjar sakta sakta
förstå mer och mer

Börjar sakta sakta
tala fortare och fortare
tänka snabbare
blicka snabbt
titta
se


Är det det du vill se?

Än är jag kopplad till dig
det går inte en dag
utan en tanke
inte en vecka
utan en tår

Nu när kraften är uppbyggd
och uppladdad
tar jag ståtliga kraftfulla steg.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 731 gånger
Publicerad 2006-10-06 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin