Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stockholm har alltid skrämt mej


nu


åker runt i cirklar i stockholm
det är lätt att cirkla runt i stockholm
likaså att gå vilse
jag är duktig på att gå vilse
i dina städer
trots att jag vet precis
vilka hållplatser du håller
försöker jag glömma att jag vet
alla siffrorna till dej

nej nej jag vet inte alls
tunnelbanan förvirrar mej tillräckligt
för att min plan
någonsin ska kunna nå dej


östermalmstorg
under fötterna som vandrar
planlöst vid sidan om
cirklarna är tillräckligt små nu
för att snubbla på




Fri vers av Ebba
Läst 623 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-06 13:09



Bookmark and Share


    crapcat
Oh vad jag gillar slutet. Applåd till dig.
2007-09-08

  Zara VIP
underbar text än. älskar den. ge ut en bok. NUUU - MUUUUUUUUU!! :):)**



puss.
/Z
2007-07-12

  andreawolf
målande, så poetiskt.
2007-01-02

  Zara VIP
sitt språk andas poesi..som vanligt! bara till att säga :

grattis och kyss på tårna!!**

tack för denna!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ebba
Ebba