Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv


I regnet utanför är orden svalkan
av dina läppar då de gav mig tröst
En höst är bara bortglömdhetens vårar
En oskulds vita ark uppå mitt bröst

 

När fingertoppar söker efter minnen
det bläck som aldrig löstes upp av tårar
då låter jag mitt sinne möta dvalan
och omfamnas av tidens milda droppar

 

På bladet lämnar jag ett sista ord
och viker hop den gångna tidens fåra
Jag låter ropet av din tunga röst
likt bokens blad få föras bort i vinden




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 927 gånger
Publicerad 2006-10-07 19:34



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Helt bedårande Daniel! Det här gillar jag mycket!
2006-10-09

    afrika
med fingertoppskänsla!
jättefint!
2006-10-09

    mellanmål
"En höst är bara bortglömdhetens vårar
En oskulds vita ark uppå mitt bröst"

Skickligt.

Mm
2006-10-08

  Mikael Lövkvist
Jättetydliga och starka bilder, Daniel. Kanonbra.
2006-10-07

  Markattan
Välkomponerat vemod som berör
och som tål att läsas om och om igen.
2006-10-07

  Aurelio
Lika briljant och välskrivet som det mesta du skrivit.
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP