Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar dag

Vissa dagar
Vissa stunder
skulle jag vilja frysa, klippa ut
och stoppa dom i fickan
och ha kvar
så kan jag ta fram dom
dom dagar jag inte vill finnas




Fri vers av Klick_
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-10-06 15:07



Bookmark and Share


    eva m h
Ja att ha som ett bokmärke!
2006-11-10

  KonstigaKatter
Då när minnet luras av tillfällig känsla... när de underbara stunder, dagar skymms av dimman...hoppas att de gör huden vattentät mot dåliga stunder, dagar.
2006-10-29

    Dreams
Det var tankvärt.
2006-10-12

  aPorcupine
Som jag sa tidigare idag: Super bra!!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Klick_