Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en skrämd människa som mår dåligt efter att ha blivit illa behandlad.


Hört ljud som inte hörs

Jag har hört ljud som inte hörs,
skrämts av ekot från mina egna fötters steg.
Gått mitt i vägen,
tittat rakt fram,
och sett allt vid sidan om mig.
Ingen har varit med mig.
Jag är en...totalt utlämnad,
åt den totala ensamheten.




Fri vers av Ionex_love
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-10-06 16:59



Bookmark and Share


  The Stargazer
En dikt med mycket stämning och känsla. Det gillas. Men borde inte "ser" (på fjärde raden) vara "sett", annars blir det väl ett tempusbyte.
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ionex_love