Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om ett barn som mår så dåligt att hon vill dö.


jag vill dö...

Jag vill dö.
Jag är död.
Ett dött barn.
Bränd.
Efter att ha brunnit.
För fort.
Misshandlad.
Ihälsparkad.
Av omgivningen.

Ingen
hör ett dött barn gråta.
Ingen
ser ett dött barn frysa
och framtiden
vi pratar om
läker aldrig
ett dött barns
djupa sår.




Fri vers av Ionex_love
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-10-10 17:32



Bookmark and Share


  hellen
starka ord, ger en känslan av obehag och vanmakt, tyvärr är det förmodligen så här barn känner som har upålevt detta ohumana hemska helvete. kram från hellen
2006-10-11

    Camillaa
hemsk
/ c *
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ionex_love