Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta men sjävlmordsbenägen är nog lite fel ord


För HALLÅ jag vill inte dö

Jag vill bara inte leva

...Det är faktiskt väldigt stor skillnad




Fri vers av Lithia
Läst 930 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-10-07 00:03



Bookmark and Share


    Cammo
Jätte Jätte bra. klockren
2007-09-28

  Novell-writer
Än en gång; Du är otrolig
2007-03-24

    Hapiness
wow! bäst!! <3
2007-02-06

    stellaa
jag instämmer också, klockren, stilfull =D
2007-02-04

  ordterroristen
instämmer med mängden;
underbart klockrent sanna ord!

/osse.
2007-02-02

  hanziz
shit helt klockren min vän ;)
2006-12-30

  Marreb
Kraftfullt skrivet, Lithia!
2006-11-21

    vajsa
Känner igen mig för jag har haft självmordstankar när jag gick i skolan
2006-11-03

    Cammo
:)
2006-11-02

  Micael Axelsson
Jorå, visst kan det vara så alltid... och som dom redan sagt:
"Snyggt fångat."
2006-10-12

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Som föregående skrev, SNYGGT fångat! Så kort, så direkt och Så bra! =)
Vet precis hur du menar, ibland vill man verkligen inte leva, men det måste ju inte betyda att man Vill Ta livet Av Sig..
2006-10-07

  arbetaren
Så är det, precis så kan det kännas........snyggt fångat!
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia