Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenröd

Jag är väl för glad
för att skriva idag, jag
ja, jag får vänta.




Bunden vers (Haiku) av Olof Dahlin
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-07 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin