Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja mår bättre nu :) allihopa..


med ett leende på läpparna

 

kände det där kittlandet i magen
och sprang runt av rastlöshet i lägenheten ensam



jag fyllde år igår




Fri vers av längesendan
Läst 608 gånger
Publicerad 2006-10-07 15:29



Bookmark and Share


    n.
grattis förhelvete!! :) är du jungfru? :D
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

längesendan