Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det du säger?

Det är inte vad du säger som är det avgörande
Inte heller hur du säger det
Det är vem som säger det som är det viktiga

Hur tokigt det än är
så är det
riktigt
och rätt
när en
vit
man
i kostym
säger det

Är du kvinna och säger samma sak
får det en annan betydelse

Är du invandrare och säger samma sak
får det en mindre betydelse

Är du kvinna och invandrare
kan du lika gärna hålla käften






Fri vers av odyne
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-10-07 21:45



Bookmark and Share


  Lithia
Tyvärr så är det ju sant...
Riktigt snyggt, mycket fångat i de här orden. De sista två raderna säger allt.
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne