Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är glassplitter och inte tårar.

Jag kedjerökte röda prince och
drömde om gemensamma explosioner
skrek ut kärleksbrev
fast ganska tyst ändå
jag berättade hur livet
fanns vid våran tröskel nu och
att vi tillsammans kanske kunde
åka någonstans

Men du lyssnade inte särskilt noga
när jag sa att jag
föddes för den här dagen
och mina spekulationer om
skräddarsydda hjärtan slutade upp för
jag hoppades att


Du skulle få världen att göra
en u-sväng bara för min skull och
att vinden skulle vända för jag
springer alltid fel riktning och
fan
jag sprängs nu och välkommen hit
till min riviningskåk jag faller nu
och det är glassplitter inte tårar

Jag ville så gärna be dig att
få natten att bli dag men
det du gör det så svårt när du
paketerar alla dina tankar i
gladpack och silvertejp


Så this is it och det
var aldrig mer
Du är som fucking houdini och
jag kan inte hålla vinden kvar




Fri vers av unhappyvoices
Läst 1020 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-07 23:11



Bookmark and Share


  vintervila
detta är kärlek.. typ
2006-10-08

  Zara VIP
helt otrolig julia...du ahr sådan fruktansvärd talang för poesin...du är en av gudarna! hur du lyckas få in så rätta ord..känslan...ord och känsla..det är din grymma bit!!

men däremot så gilla rjag inte din form! ;)

fast vem fan bryr sig om en form när orden och känslan är så bra att man cuttas i bitar?

INTE JAG IAF. inte ett piss så;
2006-10-08

    Psygirl-or not
Jag gillar hur du skriver såna bra ord det passar in liksom ^^ och man känner känslan du har inom dig... mkt bra gjort ^^
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.