Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värmen i din själ värmer det svagaste av alla leenden till solsken...


Trasiga delar i din hand...

\"Vill kunna plocka upp dig\"

Du får plocka länge
det är många krossade
splittrade delar

Alla bitar ler
när du tar upp dem




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-10-08 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris