Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kortis :D


sjung!!!!

Att sjunga är något som är såå fantastiskt.
För det finns så många sett.
Man kan sjunga för kärlek, ilska, lycka, ja a man kan sjunga om allt.
Och det är ju inte svårt för alla kan sjunga, om de hittar sitt bästa.
För att sjunga förlänger livet.
Det vet ni väl.
Det är bara att börja.
Lalalalalalala.
Vackert.




Övriga genrer av Carl
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-10-08 10:23



Bookmark and Share


  Triselisa
Hihi... Håller med. Det är as roligt att sjunga... dock är jag ej så bra på det! :D Men men... Bra iaktagelse!
2006-10-08

  Freya
Haha, jag sjunger i gospel, med Becka. :D
wihoo, man blir så GLAD av att sjunga!
fattar inte varför jag inte gjort det HELA livet,
sen får man ju lite uppmärksamhet oxå. ;D

.
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl