Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan


Innan sanden i timglaset runnit ut
Innan klockan slagit gryning
Och dagen vaknar
Vill jag vila i din famn
Och låtsas
Att tiden är evig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-10-08 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP